Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

11. 09. 2020. 16:40   >>  16:40 1

UPRAVA NA POTEZU

Murinjo: Treba mi napadač

Trener fudbalera Totenhema Žore Murinjo rekao je danas da klub jako puno radi na dovođenju napadača.

"Želim napadača", rekao je Murinjo na konferenciji za novinare uoči utakmice protiv Evertona na otvaranju nove sezone u Premijer ligi.

"Ali, želim da budem jasan da klub zna da mi treba napadač i oni (uprava) takođe žele napadača", dodao je Murinjo, prenose britanski mediji.

On je istakao i da iskreno vjeruje da će klub ispuniti njegove zahtjeve u prelaznom roku.

"Prije neki dan Jirgen Klop je rekao da Liverpul nije klub koji je u vlasništvu država ili oligarha. I mi smo takvi, nijesmo vrsta kluba koji može da izađe na tržište i potroši bogatstvo na igrače", rekao je Murinjo.

Utakmica Totenhem - Evrton igra se u nedjelju od 17.30.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније