Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

11. 09. 2020. 19:26 >> 19:26

KARIJERU NASTAVLJA U SAD

Iguain stigao u Majami, čeka se potpis

Poslije četiri godine i dvije pozajmice, Gonzalo Iguain napustio je Juventus i karijeru će nastaviti u Majamiju, klubu čiji je vlasnik Dejvid Bekam.

Iguain i Juventus su pristali na sporazumni raskid ugovora, a torinski klub će isplatiti igraču polovinu plate za ovu godinu.

Argentinac je već stigao na Floridu, a ugovor sa klubom će potpisati čim Juve objavi raskid ugovora.

Inter Majami je na Tviteru poželio dobrodošlicu Pipiti, koji je sinoć doputovao iz Evrope.

Čelnik novog MLS kluba Horhe Mas objavio je na Tviteru fotografiju sa Iguainom nakon dočeka na aerodromu.

Argentinskog napadača će u Inter Majamiju dočekati doskorašnji saigrač iz Juventusa Blez Matuidi, kao i četiri zemljaka: Nikolas Figal, Matija Pelegrini, Hulijan Karanca i Leandro Gonzales.

Iguain je došao u Juventus iz Napolija prije četiri godine za 90 miliona eura. U Torinu je odigrao 105 utakmica i postigao 48 golova, ali je išao i na pozajmice u Milan i Čelsi. Prije Napolija igrao je za Real Madrid, u koji je stigao iz Rivera.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније