Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

11. 09. 2020. 21:09 >> 21:08

NEZADOVOLJNI UPRAVOM

Predsjednika Barselone uznemiravali navijači na ulicama grada

Predsejdnika fudbalskog kluba Barselona Đozepa Mariju Bartomeua uznemiravali su danas navijači na gradskim ulicama, tokom prvog pojavljivanja u javnosti otkako se završila priča o ostanku najboljeg igrača Lionela Mesija na Kamp Nou.

Kako su prenijeli španski mediji, nekoliko prolaznika uzvikivalo je predsjedniku kluba da "ode" i da "podnese ostavku".

Navijači su nezadovoljni radom Bartomeua zbog situacije sa Mesijem, koji je želio da napusti klub. Mesi je bio u sporu sa klubom oko klauzule u ugovoru koja bi mu omogućila da ovog ljeta besplatno da napusti Kamp Nou, dok je Bartomeu tvrdio da je ona važeća i da Argentinac može da ode za 700 miliona eura.

Pojedini mediji prenijeli su da je Mesi postavio uslov da će ostati u klubu ako Bartomeu ode, pošto je predsjednik pogazio riječ da Argentinac može besplatno da napusti Kamp Nou ovog ljeta.

Međutim, jedan od najboljih fudbalera svih vremena ipak je odlučio da ostane, pošto ne želi da tuži Barselonu. Mesi je rekao da je nerado ostao u klubu.

Navijači Barselone su se u više navrata okupljali ispred stadiona i tražili da Bartomeu ode.

Bartomeu će sljedeće godine napustiti Barselonu pošto mu ističe mandat i nema pravo da se ponovo kandiduje. Predsjednički izbori održaće se u martu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније