Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

15. 09. 2020. 21:30 >> 21:28

PREDSTAVLJEN NA "NOU KAMPU"

Pjanić: Barsa kruna karijere

Doskorašnji vezista Juventusa Miralem Pjanić rekao je da je Barselona prilika koja se ne propušta.

"Biti ovdje je velika čast. Ovo je nešto o čemu sam sanjao, jer sam stigao u najveći klub na planeti", rekao je Pjanić na današnjem predstavljanju na "Nou Kampu".

On je istakao da će mu posebno zadovoljstvo biti da igra sa Mesijem.

"Gledajući sa strane sve ove godine, nijesam mogao da zamislim Mesija u bilo kom drugom klubu. On je čudesan, a razočarajanja nakon poraza su normalna pojava. Barsa je, ipak, njegova kuća i priznajem da bi za mene bilo čudno da ga vidim u nekom drugom dresu. Najbolji je igrač u istoriji i dobro je što je sa nama. Igrao sam i sa Franćeskom Totijem i Kristijanom Ronaldom i znam koliko mi je značilo njihovo prisustvo. Sada sam tu s Mesijem i biće jedinstveno dijeliti svlačionicu s fudbalskim vanzemaljcem", kazao je Pjanić.

Dodao je da vjeruje da će trofeji stići na "Nou Kamp".

"Nije Barsa samo izazov, već i kruna karijere. Zna se šta se ovdje traži - računaju se titule uz veoma dobru igru i mi moramo da uradimo sve da obradujemo navijače. Imamo tim koji je spoj mladosti i iskustva i optimista sam", zaključio je Pjanić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније