Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

17. 09. 2020. 09:20   >>  09:23

VELŠANIN PONOVO U LONDONU?

Totenhem blizu dovođenja Bejla na pozajmicu

Fudbalski klub Totenhem blizu je dovoĐenja igrača Real Madrida Gareta Bejla na pozajmicu, prenIJeli su danas britanski mediji.

Kako je prenio Skaj, Bejl čeka dozvolu Real Madrida da doputuje u London i potpiše ugovor sa klubom iz koga je prije sedam godina otišao na "Santjago Bernabeu", za tadašnji rekordan transfer od 86 miliona funti.

Advokati u Španiji i Engleskoj rade na izradi ugovora, koji bi omogućio Bejlu da se vrati u londonski klub na pozajmicu. Totenhem je pristao da plati 20 miliona funti za platu 31-godišnjeg Velšanina i naknadu za pozajmicu.

Bejl je ovog mjeseca odigrao dvije utakmice za reprezentaciju Velsa, ali nije potpuno fizički spreman i očekuje se da će se za mjesec dana vratiti u formu.

Izvor blizak pregovorima naveo je da je u ovom trenutku sve ide sporo, ali da postoji očekivanje obje strane da će dogovor biti postignut.

Upitan da li će Bejl uskoro postati igrač Totenhema, taj izvor je odgovorio: "Naravno".

Real je pristao da Bejl ode na pozajmicu kako bi se oslobodio njegove plate od 500.000 funti nedjeljno. On nije u dobrim odnosima sa trenerom Reala Zinedinom Zidanom, kao ni sa španskim medijima i navijačima i raduje se povratku u Totenhem, gdje vjeruje da će ga poštovati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније