Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

17. 09. 2020. 17:54 >> 18:23
1

PODVIG "PLAVIH"

Terzić odveo Budućnost u 3. kolo, slijedi Sarajevo

Pogotkom Vasilija Terzića Budućnost je srušila Astanu u gostima 1:0 i plasirala se u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Budućnost je tako uspjela da izbaci tim koji je četiri godine uzastopno igrao grupnu fazu Lige Evrope, a bio je i učesnik Lige šampiona.

"Plavi" će u narednoj rundi igrati protiv Sarajeva u Zenici, jer "Koševo" nema dozvolu Uefe.

Trenutak odluke dogodio se u 25. minutu. Grbić je fantastično centrirao sa lijeve strane, a Terzić utrčao iz drugo plana i sa pet, šest metara nogom zakucao loptu pod prečku.

Domaćin je tek u posljednjem minutu prvog dijela stigao do velike šanse. Sotirij je izašao sam ispred Dragojevića, ali je šutirao tik pored stative.

Barsegjan je u nastavku bio vrlo opasan, priključio mu se Maevski, ali odbrana Budućnosti je odbila sve nalete.

Najbliži izjednačenju domaći su bili u 47. minutu kada su njih dvojica duplim pasom izigrali odbranu "plavih", ali je Dragojević sjajno intervenisao.

Budućnost je u finišu kontrolisala dešavanja na terenu, zatvorila sve prilaze golu, a pobjeda je mogla da bude ubjedljivija da je  u sudijskoj nadoknadi Igor Ivanović bio malo precizniji...

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније