Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

20. 09. 2020. 08:02 >> 08:02

OD DANAS

Do 1.000 navijača na utakmicama Serije A

Utakmicama Serije A od danas će moći da prisustvuje do 1.000 navijača, potvrdio je italijanski ministar sporta Vičenco Spadafora.

Italijanska vlada odobrila je da stadioni budu otvoreni za ograničen broj navijača nakon današnjeg sastanka ministra zdravlja i sporta i drugih političara.

Prethodno su regionalne vlasti u Emiliji-Romanji, Venetu i Lombardiji već donijele odluke o povratku navijača na stadione.

"Da ne bi došlo do dispariteta između timova i kao eksperiment u pogledu daljih otvaranja, zatražio sam da se ova odluka proširi na cijelu teritoriju zemlje", rekao je Spadafora.

Situacija će ponovo biti razmotrena 7. oktobra na osnovu najnovijih podataka o korona virusu u Italiji.

Italijansko ministarstvo zdravlja danas je prijavilo 1.638 novih slučajeva zaraze korona virusom i 24 smrtna slučaja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније