Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

23. 09. 2020. 17:14   >>  17:13

ZBOG ISPITA

FS Italije pokrenuo istragu protiv Suaresa

Tužilaštvo Fudbalskog saveza Italije pokrenulo je istragu o ispitu koji je urugvajski fudbaler Luis Suarez polagao u Peruđi, u vezi sa dobijanjem italijanskog državljanstva.

Napadač Barselone došao je prošle nedjelje u Peruđu, kako bi polago ispit za dobijanje italijanskog državljanstva. Italijansko državljanstvo mu je bilo potrebno u slučaju potpisivanja ugovora sa Juventusom, da bi u tom timu nastupao kao igrač iz Evropske unije.

Prema navodima lista Republika, policija je otkrila nepravilnosti prilkom ispita. Predstavnik policije, koji je i ranije učestvovao u istragama oko Univerziteta zbog sumnjivih aktivnosti, rekao je za radio Punto Novo da je Urugvajac "dobio diplomu naprednog nivoa italijanskog jezika, ali da je otkriveno da je sve bilo namješteno".

"Mislim da pretjerujemo. Došao je u Italiju da završi kurs. Pustimo tužioca da radi, ako budu postojale neke pretpostavke, mislim da ćemo morati imati povjerenje u sportsku pravdu", rekao je predsjednik Fudbalskog saveza Italije Gabrijele Gravina za Skaj Sport.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније