Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

24. 09. 2020. 23:17   >>  23:17

TRENER ARSENALA

"Ozil će se teško vratiti u ekipu"

Trener Arsenala Mikel Arteta rekao je danas da će fudbaleru Mesutu Ozilu biti "vrlo teško" da se vrati u ekipu, nakon što njemački igrač nije bio u konkurenciji za tim u četiri uzastopne utakmice.

Arsenal je pobijedio u prve dve utakmice u Premijer ligi, pobijedio je i Lester u trećem kolu Liga kupa, kao i Liverpul na penale za trofej Komjuniti Šild. Te utakmice propustio je Ozil, koji nije igrao ni završnicu prošle sezone, kada je u junu nastavljeno takmičenje poslije pauze zbog pandemije koronavirusa. Posljednji put igrao je 7. marta.

Arteta je upitan da objasni odustvo Ozila iz ekipe.

"Ekipa se razvija, možete vidjeti koji nivo dostiže. U ovom trenutku smo tu, želimo i više da se razvijamo, da igramo bolje i da se bolje takmičimo. To moramo da zadržimo. Zaista sam zadovoljan igrom i kako otežavaju posao treneru da izabere ekipu. Biramo igrače za koje vjerujemo da su najbolji za svaku utakmicu. Može se vidjeti da se igrači mijenjaju, svake nedjelje je teško, ne samo za Mesuta, već i za neke igrače, da uđu u ekipu. Svake nedjelje pokušavamo da izaberemo prave igrače", rekao je Arteta, prenio je Skaj.

"Naravno da razumijem i poštujem pitanja, ali moram da pokušam da obavim svoj posao što poštenije. Pokušavam da izaberem ljude koji su, po mom mišljenju, u boljem stanju", dodao je trener londonske ekipe.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније