Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

25. 09. 2020. 14:20   >>  14:20 1

NIJE IZENAĐEN

Mesi ljut na Barsu zbog odlaska Suaresa

Kapiten fudbalera Barselone Lionel Mesi kritikovao je danas klub zbog načina na koji se odrekao Luisa Suaresa, ali, kako je istakao, u ovom trenutku ga ništa ne iznenađuje.

"Zaslužuješ da budeš upamćen kao ono što jesi - jedan od najvažnijih igrača u istoriji kluba, koji je ostvario velike uspjehe sa timom i pojedinačno. Takav igrač nije zaslužio da ode na ovakav način, ali istina je da me u ovom trenutku ništa ne iznenađuje", napisao je Mesi na Instagramu.

Novi trener Barselone Ronald Kuman obavijestio je Urugvajca, kojem je do isteka ugovora ostalo još godinu dana, da više ne računa na njega.

Suares će karijeru nastaviti u Atletiko Madridu.

"Biće neobično vidjeti te u drugom dresu, a još neobičnije biće igrati protiv tebe", napisao je Mesi.

Luis Suares je u Barselonu došao 2014. iz Liverpula, a otišao je kao treći najbolji strijelac u istoriji kluba sa 198 postignutih golova.

Urugvajac je sa Barselonom osvojio 13 trofeja, uključujući četiri titule u Primeri i Ligu šampiona 2015.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније