Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

25. 09. 2020. 18:07   >>  18:05

BARSI OBEŠTEĆENJE 5,5 MILIONA

Suares potpisao dvogodišnji ugovor sa Atletikom

Dosadašnji fudbaler Barselone Luis Suares potpisao je danas dvogodišnji ugovor sa Atletiko Madridom.

Kako su prenijeli britanski mediji, Atletiko je platio 5,5 miliona funti za urugvajskog napadača. Suares je imao ugovor sa Barselonom na još godinu dana, ali ga je novi trener Ronald Kuman obavijestio da na njega ne računa.

On će u Atletiku zamijeniti Alvara Moratu, koji je početkom nedjelje otišao na pozajmicu u Juventus.

"Mislim da sam sposoban da se takmičim u ovoj ligi. Kada me je Barselona obavijestila da na mene ne računa, dobio sam mnogo poziva, mnogo ponuda, ali želio sam da odem u klub koji može da se takmiči na istom nivou kao dva velika kluba - Barselona i Real Madrid. U to ne sumnjam", rekao je Suares, prenio je Skaj.

Suares je napustio Barselonu kao drugi najbolji strijelac u istoriji kluba, nakon što je od dolaska iz Liverpula 2014. godine postigao 198 golova. On je osvojio 13 trofeja sa Barselonom.

Suares je bio blizu prelaska u Juventus, ali je transfer propao zbog nemogućnosti da dobije italijanski pasoš.

Finansijska policija Italije i tužilaštvo u Peruđi pokrenuli su istragu poslije navoda o varanju na ispitu za državljanstvo, koji je Suares polagao prošle nedjelje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније