Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

27. 09. 2020. 19:27   >>  19:30

PRIMERA

Atletiko brojao do šest, dva gola Suaresa

Fudbaleri Atletiko Madrida pobijedili su na svom terenu Granadu sa 6:1, u utakmici trećeg kola španskog prvenstva.

Atletiko je poveo u devetom minutu golom Dijega Koste, a zatim je u 16. minutu njegov saigrač Saul promašio penal. Atletiko je drugi gol postigao u 47. minutu, kada je strijelac bio Anhel Korea, a tri gola prednosti donio je Žoao Feliks u 68. minutu.

Poslije toga strijelac u domaćem timu bio je i Markos Ljorente, a zatim je dvostruki strijelac bio Luis Suares, koji je nedavno došao iz Barselone. On je golove postigao u 85. minutu i trećem minutu nadoknade vremena.

Jedini gol za Granadu postigao je Horhe Molina u 87. minutu.

Atletiko je odigrao jednu utakmicu i ima tri boda, dok je Granada odigrala tri meča i ima šest bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније