Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

20. 02. 2013. 17:31   >>  17:27

SUDIJE GA NE VOLE

Felaini ima problema zbog frizure

Maruan Felaini je našao razlog zbog čega sudije imaju nešto protiv njega. U pitanju je frizura, čuvena „mikrofonka“, koju belgijski reprezentativac ima. Napadač je uvjeren da ima loš tretman kod djelilaca pravde zbog neobične frizure.

„Tokom prve sezone u Evertonu dobio sam 12 žutih kartona. Na kraju je delegacija arbitara posjetila klub kako bi dala objašnjenje za toliko javnih opomena. Na kraju su priznali da su neki od kartona dodeljeni suviše lako. Vjerujem da sam dobio toliki broj kartona zbog toga što imam neobičan izgled. Mogu da ih zamislim kako me motre posebnim okom, boje me se“, rekao je Felaini.

Felaini je imao neprijatnosti zbog frizure i van stadiona.

„Dok sam bio u provodu, jedan navijač Liverpula nije imao pametnija posla nego da me počupa za kosu. Jednom, dva puta, pet puta, a onda je postalo uznemiravajuće. Otišao sam kući kako bih izbjegao neprilike. 

Ipak, njegova frizura se sviđa navijačima Evertona, koji ga često obraduju.

„Volim to što nose perike u moju šast. To pokazuje da se identifikuju sa mnom. Drago mi je zbog toga“,  podvukao je Felaini.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније