Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

30. 09. 2020. 23:06 >> 23:10

SALCBURG OPRAVDAO ULOGU FAVORITA

PAOK bez LŠ, Mitjlend preokretom do grupne faze

Grčki PAOK nije uspio da se plasira u grupnu fazu Lige šampiona. Prošli su Bešiktaš i Benfiku, ali nijesu mogli pored Krasnodara.

Ruski tim slavio je kod kuće u prvom meču sa 2:1, a istim rezultatom riješili su i utakmicu u Solunu.

Imao je PAOK svoje šanse koje nije iskoristio u prvom poluvremenu, dok su se u drugom još više otvorili i primili gol. Mihalidis je postigao autogol i u 73. minutu je Krasnodar poveo.

Uspio je El Kaduri da izjednači u 77. minutu i djelovalo je da ćemo gledati neizvesnu i napetu završnicu. Ipak, Remi Kabelja već u sljedećem napadu donosi novu prednost Krasnodaru i plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Salcburg je opravdao ulogu favorita i lako savladao Makabi Tel Aviv kod kuće – 3:1 (2:1).

Golove za Salcburg postizali su Daka u 16. i 68. minutu i Sobolaj u četvrtom minutu nadoknade prvog poluvremena, dok je Karzev u 30. minutu pogodio za Makabi.

Zanimljivo je bilo u Danskoj, gdje je Mitjlend uspio da se domogne plasmana u grupnu fazu.

Poslije 0:0 u Pragu, kod kuće su savladali Slaviju poslije preokreta – 4:1 (0:1).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније