Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

01. 10. 2020. 17:16 >> 17:15

ZAMJENA ZA SEMEDA

Seržinjo Dest potpisao ugovor sa Barselonom

Dosadašnji fudbaler Ajaksa Amerikanac Seržinjo Dest danas je potpisao petogodišnji ugovor sa Barselonom.

Barselona je Ajaksu platila 21 milion eura, plus dodatnih pet miliona eura za defanzivca.

"Ne sumnjam da će biti veoma koristan igrač Barselone", rekao je trener Ronald Kuman u srijedu kada je Dest došao u klub i prošao ljekarske preglede.

Dest će u Barseloni zamijeniti Nelsona Semeda koji je prešao u Vulverhempton i biće još jedna opcija pored Serhija Roberta na desnoj strani u odbrani. On je rođen u Holandiji, ali igra za reprezentaciju SAD u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji.

U prvom timu Barselone bi uskoro mogao da zaigra još jedan Amerikanac, nakon što je trener Kuman u predsezonskim utakmicama dao šansu Konardu de La Fuenteu i pohvalio njegove nastupe.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније