Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: Beta ]

02. 10. 2020. 08:14 >> 08:14

LIGA EVROPE

Milan preko penala do LE, Totenhem ubjedljiv

Fudbaleri Milana plasirali su se u grupnu fazu Lige Evropa pošto su u gostima poslije boljeg izvođenja penala pobijedili portugalski tim Rio Ave. 


Nakon 90 minuta meča rezultat je bio 1:1, poslije produžetaka 2:2, a italijanski tim je prošao dalje tek poslije 12 serija penala, pobijedivši na kraju sa 9:8.

Odlučujući gol sa penala za Milan postigao je Simon Kjer u 12. seriji. Domaći tim je prethodno imao tri meč lopte, ali nije uspio da postigne gol.

Aleksis Salemakers je donio prednost Milanu u 51. minutu, a izjednačio je Francisko Žeraldes u 72. U prvom minutu produžetka za domaći tim pogodio je Dala Želson, da bi Hakan Čalhanoglu sa bijele tačke u 122. minutu donio Milanu penale. 

Totenhem je bio ubjedljiv protiv Makabija iz Haife sa 7:2. Tri gola za Totenhem postigao je Hari Kejn, dva  Djovani Lo Selso, a u strijelce su se upisali i Lukas i Dele Ali. 

Fudbaleri Rijeke plasirali su se u grupnu fazu Lige Evropa, pošto su u gostima pobijedili Kopenhagen sa 1:0 autogolom Petera Ankersena u 20. minutu.

Plasman u Ligu Evropa izborio je i zagrebački Dinamo koji je sa 3:1 pobijedio estonsku Floru. Golove za hrvatski tim postigli su Mario Gavranović u 11. i Arijen Ademi u 26. i 87. minutu.

Fudbaleri Seltika su pobijedili Sarajevo u gostima sa 1:0, PSV je slavio protiv Rozenborga sa 2:0, dok je belgijska Šarlroa, koja je eliminisala Partizan, izgubila od Leha sa 2:1.

Rendžers je prošao dalje pobjedom od 2:1 protiv Galatasaraja, istim rezultatom je AEK slavio protiv Volfsburga, a gol odluke postigao je Karim Ansarifard u 94. minutu.

U Ligu Evrope plasirala se i Granada koja je sa 3:1 pobijedila Malme, Slovan Liberec bio bolji od APOEL-a sa 1:0, Ludogorec od Dinama iz Bresta sa 2:0, dok je Jang Bojs pobijedio Tiranu sa 3:0.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније