Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ fk-buducnost.me ]

02. 10. 2020. 13:58 >> 13:59

ZARUBICA

Napad na novi trijumf, rješavam bitne utakmice

Postavili smo cilj sa stručnim štabom da dobijemo naredne tri utakmice i osvojimo maksimalnih devet bodova, rekao je napadač Fudbalskog kluba Budućnost Dejan Zarubica.

Budućnost u nedjelju od 15 sati igraju protiv Jezera u Beranama utakmicu 8. kola Telekom 1. CFL, biće to četvrti meč šampiona Crne Gore za 12 dana, ali goriva u plavim nogama sigurno još ima.

"Plavi" će protiv novog prvoligaša koji je svakako osvježenje sa 11 bodova i gol razlikom 4:4 tražiti četvrti vezani trijumf u prvenstvu, a treći nakon eliminacije od Sarajeva iz 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Nije lako vratiti se domaćem prvenstvu poslije Evrope, posebno jer nismo imali sreće protiv Sarajeva. Nakon tog meča, postavili smo cilj sa stručnim štabom da dobijemo naredne tri utakmice i osvojimo maksimalnih devet bodova, tako da želimo da pobijedimo kao na prethodna dva meča", rekao je napadač Dejan Zarubica.

Dvadesetsedmogodišnji Nikšićanin je snalažljivom reakcijom nakon asistencije još snalažljivijeg Aleksandra Vujačića riješio okršaj sa Iskrom u srijedu veče. I opet je kao prošle sezone bio zlatni džoker.

"Sve obaveze van terena i na terenu što je do mene odrađujem maksimalno profesionalno - i na treninzima i na utakmicama. Takođe, svoje minute koristim maksimalno. Nije ih bilo mnogo u ovoj novoj sezoni, ali ponovo tradicionalno rješavam bitne utakmice kao prošle sezone. Tako se nacrtalo", poručio je Zarubica.

Budućnost uoči osme runde domaćeg takmičenja ima tri boda manje od lidera Podgorica, ali i utakmicu manje. Zbog toga je taj kasni trijumf nad Iskrom bio važan.

"Definitivno bitna pobjeda za ekipu, za cijeli klub da priđemo što više vrhu, ali naravno važan trijumf i gol i za mene. Znači mi što se tiče samopouzdanja, jer svaki napadač želi da postigne gol. To je prioritet, jer napadaču se igrao loše ili dobro, pišu golovi", rekao je Zarubica.

Plavi momci su danas trenirali na kampu na Starom aerodromu, sjutra će odraditi još jedan trening, a na dan utakmice će putovati za Berane gdje je Jezero domaćin pošto stadion u Plavu ne zadovoljava uslove naše elite.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније