Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

20. 02. 2013. 18:42   >>  18:37

NIJE ZABORAVIO RIVALA

Džons: Gaskojn je naš dragulj

Dueli Pola Gaskojna i Vinija Džonsa prije dvadestak godina, obilježili su jednu epohu engleskog fudbala

Međutim, kasnije, kad je Gaskojn imao problema sa alkoholm, bivši igrač Vimbldona bio je prvi koji se našao da pomogne.

I sada Vini nije zaboravio nekadašnjeg rivala. Među prvima je uplatio novac za liječenje popularnog Gaze, koji se nalazi na klinici, gdje boravak košta 7.500 funti nedeljno.

„Svi smo milion posto posvećeni pokušajima da sačuvamo jedan od naših krunskih dragulja. Molim se za Gazu svaki dan. Posjetiću ga u Arizoni, ali želim prvo da ga pustim da se malo oporavi“ , poručio je Džons, sada zvijezda holivudskih filmova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније