Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

04. 10. 2020. 22:58 >> 22:59

BARSA ZAUSTAVLJENA

Sevilja osvojila bod na "Nou Kampu"

Barselona je večeras ugostila Sevilju u meču 4. kola španske La Lige, a on je okončan podjelom bodova, rezultatom 1:1.

Barsa je dobro krenula u sezonu pod vodstvom Ronalda Kumana, ali Sevilja je potvrdila da je tradicionalno nezgodan protivnik.

Nakon samo sedam minuta igre, Luk de Jong je smjestio u mrežu Katalonaca i dovodi Andalužane u vodstvo, ali slavlje nije dugo trajalo.

Već u deveton minutu je Filip Kutinjo odbijenu loptu pretvorio u gol za izjednačenje. I kada smo pomislili da ćemo svjedočiti jednoj pravoj goleadi, situacija se umirila.

Mogao je doduše Grizman da ubrzo da gol za 2:1, ali nije iskoristio jednu izglednu priliku. Do 64. minuta skoro bez prave šanse, a onda Pike zamalo postiže autogol. Presjekao je jedan centaršut Sevilje s lijeve strane, pa pogodio prečku. Do kraja meča Barselona je bila nešto bolja, konkretnija, željnija pobjede, ali nedovoljno - ostalo je 1:1.

Barsa će gostovati Hetafeu nakon reprezentativne pauze, a Sevilja će u goste Granadi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније