Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

15. 10. 2020. 17:56 >> 17:55
1

SEKULIĆ PORUČIO

Kada se oporavim, zajedno ćemo da slavimo duplu krunu

Lijevi bek Budućnosti Nemanja Sekulić se vratio u Podgoricu nakon operacije prednjih ukrštenih ligamenata desnog koljena u Zagrebu. Povremeni reprezentativac Crne Gore je već počeo sa procesom rehabilitacije.

“Osjećam se odlično poslije dva dana od operacije, a krenuo sam sa vježbama koje mi je dr Janković pokazao. Polako se pripremam za pravi oporavak i naporan rad koji me čeka. Najbitnije je da je doktor izuzetno zadovoljan kako je prošla operacija, a sada je važno da se polako sve smiri i da krenem sa pravim vježbama”, rekao je za klupski sajt 26-godišnji defanzivac.

Na adresu Sekulića stižu poruke podrške sa svih strana.

“Znači mi ta podrška od saigrača, navijača, mog kluba… To je nešto što me raduje, a ne mogu da se ne zahvalim Budućnosti, predsjedniku Mijaču, saigračima, trenerima i navijačima. Uz tu podršku je sve lakše, jer sam doživio jednu od najtežih povreda u fudbalu”, kazao je Sekulić.

Lijevi bek bi mogao da pauzira šest mjeseci, ali…

“To je neki okviran period, ali poznavajući sebe i svoje tijelo, nadam se da ću se vratiti brže na teren. Daću sve od sebe da se vratim što prije, znam da me čeka paklen rad, ali i jedva čekam da krenem sa njim”, poručio je Sekulić, koji će ubuduće bodriti “plave”.

“Uživaću u igrama mojih saigrača i biću najveći navijač. Kada se oporavim, pomoći ću im da se osvoji dupla kruna”.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније