Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Pobjeda ]

19. 10. 2020. 13:16 >> 13:16
2

ZBOG NAVODNOG RASIZMA

Zeta prijavljuje Dabanovića Fifi

Fudbalski klub Zeta prijaviće sudiju Nikolu Dabanovića matičnom Savezu i Fifi jer je, kako tvrde, vrijeđao defanzivca "vukova" Denisa Alfonsa Sopa na rasnoj osnovi.

Derbi devetog kola Telekom 1. CFL između Budućnosti i Zete prekinut je u 79. minutu kada su gostujući fudbaleri napustili teren izrevoltirani odlukama i ponašanjem sudije Dabanovića koji im je podijelio tri crvena kartona.

Niko iz uprave Zete nije se juče zvanično oglašavao, ali je "Pobjedi" nezvanično rečeno da će se obratiti FSCG i Međunarodnoj fudbalskoj federaciji kako bi se "slučaj Dabanović", sudije sa značkom Fife, detaljno i do kraja ispitao.

Organi Fudbalskog saveza Crne Gore odrediće kaznu Zeti zbog napuštanja terena, dok će meč biti registrovan u korist Budućnosti.

Ukoliko FK Zeta uspije da dokaže da je Dabanović vrijeđao Sopa na rasnoj osnovi, bio bi to prvorazredni skandal i kraj karijere za ovog internacionalnog arbitra.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније