Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

20. 10. 2020. 22:53 >> 23:10

BARSA I LAJPCIG SIGURNI

Rašford srušio PSŽ, nula u Londonu, Lacio nadigrao Borusiju

Golom Markusa Rašforda u finišu meča, Mančester junajted je srušio Pari Sen Žermen u Parizu 2:1, duel Čelsija i Sevilje u Londonu nije donio golove, dok je Lacio nadigrao Borusiju Dortmund u Rimu 3:1 , epilog je mečeva prvog kola Lige šampiona.

Junajted je sjajno odigrao u Parizu i tako poslao poruku da možda ove sezone iz drugog plana može da stigne do trofeja. "Đavoli" su poveli u 23. minutu golom Fernadesa iz penala, a domaćin je poravnao autogolom Marsijala na startu nastavka.

Posljednju riječ imao je Rašford, koji je četiri minuta prije kraja, preciznim udarcem sa ivise kaznengo prostora matirao Navasa.

U istoj grupi, Lajpcig je golovima Anhelinja pobijedio Bašakšehir 2:0.

Sevilja je odoljela Čelsiju Londonu, a u istoj grupi pobjednika nije bilo u duelu Rena i Krasnodara, koji su igrali 1:1.

Lacio se pobjedom nad Borusijom iskupio za nešto lošiji start u prvenstvu.

Imobile je načeo goste u šestom minutu, da bi 15 minuta kasnije Hinc autogolom duplirao prednost Lacija.

Haland je u 71. minutu vratio neizvjesiost, ali je nedugo zatim Akpa otlonio sve dileme. Adam Marušić je svih 90 minuta bio na terenu.

Barsa je "petardom" protiv Ferencvaroša počela Ligu šampiona. Mesi je iz penala najavio goleadu (pogodio u 16. uzastopnoj sezoni u eliti), a za Katalonce su još pogađali Fati, Kutinjo, Pedri i Dembele. Počasni gol za goste dao je Karatin.

Grupa E
Čelzi – Sevilja 0:0

Ren – Krasnodar 1:1


Grupa F
Lacio – Borusija D. 3:1

Zenit – Briž 1:2


Grupa G
Barselona – Ferencvaroš 5:1

Dinamo K. – Juventus 0:2


Grupa H
PSŽ – Man. junajted 1:2

Lajpcig – Bašakšehir 2:0

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније