Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: O.Z.

21. 10. 2020. 14:22 >> 14:17

RAZOČARAN ODLUKOM KLUBA

Ozil: Nijesu mi dali da igram za Arsenal

Njemački vezista Mesut Ozil doživio je novi hladan tuš u Arsenalu jer ga klub nije prijavio za ovu sezonu Premijer lige.

Ozil nije u planovima Mikela Artete, odlučeno je da se on skloni iz ekipe, a kao glavni razlog za to što je na crnoj listi je činjenica da je odbio smanjenje plate.

Klub mu se očigledno zbog toga sveti. Ozil je danas odlučio da se 'otvori' navijačima "Tobdžija" pismom na društvenim mrežama.

"Teško je ovo napisati navijačima Arsenala za koje sam igrao proteklih godina. Veoma sam razočaran što nisam registrovan za Premijer ligu. Nakon što sam 2018. godine potpisao novi ugovor obavezao sam se na vjernost klubu kojeg volim, Arsenalu i tužan sam što mi to nije uzvraćeno. Danas je očigledno veoma teško biti odan. Pokušao sam ostati pozitivan iz sedmice u sedmicu, nadao sam se da će doći šansa i da ću se vratiti u ekipu uskoro. Zbog toga sam ćutai do sada. Prije pauze zbog koronavirusa bio sam veoma srećan kako se sve razvijalo sa novim trenerom Mikelom Aretetom. Bili smo na dobrom putu i i moje igre su bile na dobrom nivou", rekao je Ozil i nastavio:

"Zatim su se stvari ponovo promijenile. Nijesu mi dali da igram za Arsenal. Šta više mogu reći? London još uvijek osjećam svojim domom, ovdje imam dosta dobrih prijatelja i osjećam veliku povezanost sa navijačima. Bez obzira na sve, neću dozvoliti da se moja osma sezona u klubu završi ovako. Ova odluka neće promijeniti ništa kod mene. Nastaviću da treniram najbolje što mogu i uvijek ću podići svoj glas protiv nehumanosti i za pravdu", poručio je Ozil.

Ozil je za Arsenal odigrao ukupno 244 utakmice i po svemu sudeći će na toj brojci i da stane.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније