Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

22. 10. 2020. 14:27 >> 14:27

PREUZEO ODGOVORNOST

Zidan: Sposoban sam da promijenim situaciju

Trener fudbalskog kluba Reala iz Madrida Zinedin Zidan rekao je da je sposoban da popravi situaciju i prihvatio je odgovornost poslije iznenađujućeg poraza od Šahtjora u Ligi šampiona.

"Vidim da sam sposoban da ovo popravim, to ću i pokušati. Pokušaće i igrači. Tražićemo rješenje i naći ćemo ga. Sada se moramo pripremiti za subotnju utakmicu protiv Barselone", rekao je Zidan, prenio je Skaj.

Fudbaleri Real Madrida izgubili su sinoć na svom terenu od Šahtjora iz Donjecka sa 2:3, u prvom kolu Lige šampiona.

"Završilo je kao splet svega. Pogriješili smo kod prvog gola, a kasnije nam je nedostajalo malo samopouzdanja. Srećan sam zbog igrača koji su reagovali u drugom poluvremenu jer ne zaslužuju takve stvari. Bila je to loša utakmica, loša noć. Ja sam trener, ja sam taj koji treba da pronađe rešenje i pronaći ću ga", rekao je on.

"Ja sam odogovoran i pošto je prvo poluvrijeme bilo loše, nijesam nešto dobro uradio", dodao je Zidan.

Fudbaleri Reala sljedeću utakmicu igraju u sedmom kolu španske lige u subotu na gostujućem terenu protiv Barselone od 16 sati, u velikom derbiju Primere.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније