Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Anadolija ]

29. 10. 2020. 17:21 >> 17:20

ISPLATIO SE NAPORAN RAD

Murinjo: Bejl je sve bliže svojoj najboljoj formi

Žoze Murinjo, menadžer Totenhema kazao je da je Garet Bejl sve bliže svojoj najboljoj formi.

Murinjo je istakao da će Bejl igrati od početka u gostujućem susretu grupe J protiv Antverpena, a potom iznio niz pohvala za reprezentativca Velsa, koji je ljetos stigao na pozajmicu iz Real Madrida.

To će Bejlu biti druga utakmica koju počinje kao starter, nakon trijumfa na domaćem terenu sa 3:0 protiv LASK-a, takođe u Ligi Evrope.

“Bejl igra i svi imamo, ne samo osjećaj, već i podatke koji pokazuju da dolazi. Radi jako puno, svima je sjajan primjer. Veliki momak poput njega otputovao je u Barnli, ostao na klupi 90 minuta, nije igrao niti minut. Njegovo ponašanje kao momka iz tima je nevjerovatno, njegovo ponašanje u Totenhemu je izvanredno i on dolazi. Vidim svojim očima, ali dolaze i naučni podaci, a on radi vrlo, vrlo dobro“, kazao je Murinji i dodao:

“Poboljšava se, puno napreduje i mislim da protiv Antverpena već možemo vidjeti Bejla na dobrom nivou i nadamo se da može 'letjeti', jer jako puno radi.“

Duel drugog kola grupe J Antwerpen – Totenhem igraće se večeras sa početkom u 18.55 sati.

Belgijski predstavnik nakon prvog kola takođe ima tri boda, pošto je slavio u gostima kod Ludogoretsa.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније