Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

29. 10. 2020. 20:10 >> 20:13

POZVAO NA POŠTOVANJE MJERA

Ibrahimović: Ti nisi Zlatan, ne izazivaj virus

Na svoj jedinstven način, fudbaler Milana Zlatan Ibrahimović pozvao je ljude da poštuju pravila u borbi protiv koronavirusa.

Ibrahimović je bio zaražen korona virusom prošlog mjeseca, ali se posljedice toga ne vide pošto je po povratku na teren postigao četiri gola na tri utakmice.

"Virus me je izazvao i pobijedio sam. Ali ti nisi Zlatan, ne izazivaj virus", rekao je Ibrahimović u video snimku na svojoj Fejsbuk stranici koju prati 26 miliona ljudi.

"Koristite glavu, poštujte pravila. Fizička distanca i maske - uvijek. Mi ćemo pobijediti", dodao je Ibrahimović.

Taj video dio je kamanje Lombardije.

"Ideja o uključivanju Ibre pala mi je na pamet u noći derbija (protiv Intera). Zlatan se vratio na teren nakon što se oporavio i u tom trenutku sam pomislio da bi mogao da nam pomogne da lansiramo važnu poruku", rekao je guverner Lombardije Atilo Fontana.

"Odmah je prihvatio predlog i na tome mu zahvaljujem", dodao je on.

U Italiji i Lombardiji, regiji koja je nateže pogođena virusom, povećava se broj zaraženih. Italija je juče prijavila rekord od skoro 25.000 novozaraženih korona virusom i 205 smrtnih slučajeva.

Vlada je zabranila večernji rad kafića i restorana i zatvorila teretane, bioskope i pozorišta. Milano je jedan od gradova u kojima je uveden noćni policijski čas.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније