Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

20. 02. 2013. 23:53 >> 23:49

NEZGODAN REVANŠ

Roura: Imam puno povjerenje u svoj tim

Vršilac dužnost trenera Barselone u odsustvu Tita Vilanove, Đordi Roura vjeruje da katalonski tim može u revanšu da nadoknadi poraz od 2:0 od Milana u prvom meču osmine finala Lige šampiona.

Barselona je odigrala jednu od najlošijih, ako ne i najlošiju partiju ove sezone, dok je Milan spremno dočekao svoje šanse i došao do dva gola prednosti na San Siru.

 "Imamo puno poverenje u ovaj tim i igru na našem stadionu, gdje će sve to biti druga priča. Zaista vjerujem da možemo da preokrenemo rezultat u našu korist", nije optimizam napustio Rouru.

 Dok je Vilanova na lečenje u Njujorku, njegov pomoćnik obavlja ulogu trenera i neće imati mnogo toga dobrog da mu prenese.

 "Ovo definitivno nije bila naša najbolja igra. Imali smo probleme i mislim da je rezultat previsok. Oni su pogodili iz šansi u kojima su se našli i biće nam nezgodno", smatra Roura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније