Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

29. 10. 2013. 23:35 >> 23:35

"OSTATI PRIZEMAN"

Roma na korak od rekorda

Fudbaleri Rome proteklog vikenda na gostovanju Udinezeu zabilježili su devetu uzastopnu pobjedu, u narednom kolu protiv Kjeva jure rekordnu desetu, ali trener "Vučice" Rudi Garsija upozorava da moraju ostati prizemni.

Roma je pobjedom u Udinama 0:1 izjednačila rekord Juventusa iz sezone 2005/06. Za učinak 10 od 10 Rimljani će morati da savladaju Kjevo koje je trenutno na začelju tabele, ali Garsija upozorava da su unaprijed dobijene utakmice zapravo najteže.

"Ovo će biti najteža utakmica od starta sezone, jer je veoma teško igrati sa Kjevom. Možemo da pobijedimo samo ako ostanemo prizemni i skromni. Igrači su uvjek dobro reagovali na moje sugestije i ja prije svega puno nade polažem u veterane. Oni znaju Seriju A, ovdje se utakmice nikada ne dobijaju unaprijed", rekao je francuski stručnjak.

Roma će morati da igra bez kapitena Totija, ali i suspendovanog Majkona, ali se očekuje povratak Žervinja.

"Kjevo je posljednji na tabeli, ali je izuzetno teško igrati protiv njih. U mnogim mečevima nijesu imali sreće, a i pokazali su da polako ulaze u formu prošle nedjelje protiv Fiorentine. Nijesu uspjeli da ostanu neporaženi samo zahvaljujući majstorijama Kvadrada. Dolaze na Olimpiko motivisani i rasterećeni i očekujem jako težak meč", rekao je trener Garsija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније