Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

12. 11. 2020. 21:52 >> 21:53

NOVI PROBLEMI ZA KLOPA

Gomez operisan, propušta veliki dio sezone

Fudbaler Liverpula Džo Gomez podvrgnut je danas operaciji lijevog koljena i propustiće veliki dio ove sezone, saopštio je njegov klub.

Gomez se povrijedio u srijedu tokom treninga reprezentacije Engleske, uoči prijateljske utakmice sa Irskom. Liverpul je saopštio da je operacija tetive lijevog kolena 23-godišnjeg fudbalera uspješno obavljena.

"Problem je bio izolovan na tetivi, bez oštećenja bilo kog povezanog ligamenta koljena. Nije poznato kada će se vratiti na teren, mada će zbog ove povrede propustiti značajan dio ove sezone", naveo je Liverpul, prenio je BBC.

Trener Liverpula Jirgen Klop ima problema sa sastavom, pošto se od povrede ligamenata koljena oporavlja i Virdžil van Dajk, a u ekipi nema ni Fabinja, čiji se povratak očekuje poslije pauze u prvenstvu.

Takođe, povrijeđen je i Trent Aleksandar-Arnold, koji je povrijedio list u utakmici protiv Mančester sitija, u nedjelju i očekuje se da će pauzirati oko mjesec dana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније