Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

17. 11. 2020. 23:04 >> 23:17
2

HADŽIBEGIĆ

"Već pravim projekcije za dalje, volio bih da ostanem"

Selektor Crne Gore Faruk Hadžibegić rekao je da je prezadovoljan što je ekipa ostvarila cilj, ali da već treba da se okrene novim izazovima. On je istakao da bi volio da ostane na kormilu "sokola".

Hadžibegiću je nakon meča sa Kiprom istekao ugovor sa savezom.

"Pobijedili smo jer je ekipa bila motivisana i zato što respektovali rivala.  Već pravim projekciju za dalje, želim da proširimo bazu, da damo priliku domaćim igračima. Ja nisam bitan, bitno je da smo osvojili prvo mjesto u grupi, da smo ostvarili cilj. Odigrali smo na nivou naših mogućnosti. Volio bih da ostanem, zadovoljan sam ovdje, ali biće vremena da razgovaram sa predsjednikom saveza. Čeka nas ozbiljan rad, jer će zahtjevi biti još teži, ali vjerujem da možemo da budemo još bolji", kazao je naš selektor.

Stevan Jovetić je još jednom pokazao klasu, načeo je goste, a imao je i dvije fenomenalne asistencije. Sa njim i bez njega, "sokoli" su dva različita tima....

"Prezadovoljan sam i svojom i igrom ekipe. Jedna od boljih ekipa, nije lako dati četiri gola bilo kome. Završili smo prvi, u grupi koja nije bila nimalo naivna i srećni smo zbog toga", kazao je Jo-Jo.

Aleksandar Boljević je postigao dva gola, bili su to njegovi prvi pogoci u dresu sa nacionalnim grbom.

"Potpuno zaslužena pobjeda, pokazali smo da vrijedimo. Uvijek postoji doza pritiska, ali jedva smo čekali da izađemo na teren. Odavno nismo odigrali ovakav meč", kazao je Boljević.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније