Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

18. 11. 2020. 15:43 >> 15:43

ENGLESKI DRUGOLIGAŠ

Barnsli zainteresovan za Balotelija

Čelnici engleskog drugoligaša Barnslija razgovarali su sa predstavnicima fudbalera Marija Balotelija o mogućem angažmanu.

Kako je danas prenio Skaj, u Barnsliju su se raspitivali oko potpisivanja ugovora sa 30-godišnjim bivšim reprezentativcem Italije, koji je bez kluba, nakon što je Breša raskinula ugovor jer se u junu i julu nije pojavio na treninzima.

Balotelijevi predstavnici i kopredsjednici Barnslija su razgovarali, ali razgovori nijesu otišli dalje.

Baloteli je u Engleskoj igrao za Mančester siti i Liverpul, odakle se 2015. godine vratio u Italiju. Sa Sitijem je osvojio titulu u Premijer ligi i FA kup.

Igrao je još za Inter, sa kojim je tri puta bio šampion, Milan, Nicu i Marsej. Za reprezentaciju Italije nastupao je od 2008. do 2018. godine i za to vrijeme odigrao je 36 utakmica i postigao 14 golova.

On je 2010. godine dobio nagradu Zlatni mladić.

Barnsli želi da ga angažuje kako bi se pojačao u borbi za opstanak u Čempionšipu, a ekipa je trenutno 16. na tabeli.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније