Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

23. 11. 2020. 18:59   >>  18:58

KVALIFIKACIJE ZA LE

Dinamo odgodio derbi s Hajdukom zbog Evrope

Najveći derbi hrvatskog fudbala između Dinama i Hajduka, koji je trebalo da se igra u nedjelju na Maksimiru, odgođen je na zahtjev zagrebačkog kluba.

Razlog odgađanja nije koronavirus, već je Dinamo aktivirao opciju koju ima kao hrvatski predstavnik u Evropi, a danas je to odobrio Povjerenik za takmičenje HNL-a Josip Brezni, prenijela je agencija Hina.

Hrvatski fudbalski savez je prije nekoliko mjeseci donio odluku da hrvatski predstavnici u Evropi mogu da odgode jednu utakmicu u HNL-u tokom kvalifikacija, a onda još jednu ako prođu u grupnu fazu.

Dinamo je u subotu poražen od Osijeka, a u Ligi Evropa mu slijede gostovanja Volfsbergeru i Fejnordu. Poslije tri odigrana kola, Dinamo je prvi na tabeli Grupe K Lige Evropa sa pet bodova, Volfsberger i Fejnord imaju po četiri, a CSKA Moskva dva boda.

Novi termin utakmice 13. kola Prve HNL zasad nije poznat.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније