Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

26. 11. 2020. 15:01   >>  15:13

NOVE MJERE BRITANSKE VLADE

Premijer liga: Polovini klubova dozvoljen povratak navijača

Na samo 10 premijerligaških stadiona, uglavnom u Londonu, domaćim navijačima će biti dozvoljen ulaz, kada se ublaže mjere restrikcije zbog korona virusa, prema novim mjerama koje je danas objavila britanska vlada.

Ostalih 10 fudbalskih klubova iz Premijer lige nalaze se u područjima koja su označena kao najrizičnija za infekciju korona virusom i ostaće zatvorena, uključujući i Mančester, odakle su dva velika kluba Junajted i Siti.

Od srijede, do 2.000 navijača biće dozvoljeno na utakmicama Liverpula i Evertona, pošto je taj region smješten u drugi nivo.

Povratak je dozvoljen samo domaćim navijačima, koji će morati da budu na određenoj udaljenosti, kao i da izbjegavaju bliski kontakt kao što je grljenje.

Isto važi i za London, pa će do 2.000 ljudi biti na utakmicama Arsenala, Čelsija, Kristal Palasa, Fulama, Totenhema i Vest Hema, ali i na mečevima Brajtona i Sautemptona.

Osim mančesterskih klubova, ostaće zatvoreni stadioni Aston Vile, Vest Bromviča, Vulverhemptona, Njukasla, Lidsa, Lestera i Barnlija.

Prema posljednjim podacima u Velikoj Britaniji je od korona virusa umrlo više od 56.000 ljudi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније