Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

28. 11. 2020. 18:44 >> 18:46

BUNDESLIGA

Bajern slavio u Štutgartu, pobjeda Kelna u Dormtundu

Fudbaleri Bajerna iz Minhena pobijedili su u Štutgartu istoimenu ekipu sa 3:1, u utakmici devetog kola Bundeslige.

Domaća ekipa povela je u 20. minutu golom Tangija Kulibalija, a Bajern je do kraja prvog poluvrememena preokrenuo rezultat golovima Kingslija Komana u 38. minutu i Roberta Levandovskog u sudijskoj nadoknadi.

Gol igrača Štutgarta Filipa Forstera poništen je u 39. minutu nakon pregleda video snimka, zbog prekršaja koji je napravljen nad golmanom Bajerna, Manuelom Nojerom.

U 87. minutu konačan rezultat meča postavio je Daglas Kosta.

Bajern je prvi na tabeli Bundeslige sa 22 osvojena boda, dok je Štutgart na desetom mjestu sa 11 bodova.

Fudbaleri Kelna pobijedili su u gostima Borusiju Dortmund sa 2:1.

Strijelac oba gola za "jarčeve" bio je Eljes Shiri u 9. i 60. minutu, dok je jedini gol za Borusiju postigao Torgan Azar u 74. minutu

Kelnu je ovo prva pobjeda u Bundesligi i trenunto se nalaze na 15. mjestu sa šest osvojenih bodova, dok je Dortmund treći sa 18 bodova.

Fudbaleri Lajpciga pobijedili su danas na domaćem terenu ekipu Arminije sa 2:1.

Ekipa Lajpciga je povela golom Angelinja u 29. minutu, a prednost je u 47. minutu uvećao Kristofer Nkunku. U nastavku meča igrač domaće ekipe Aleksander Sorlot promašio je penal u 72. minutu, da bi konačan rezultat meča, 2:1 četiri minuta kasnije postavio Fabijan Klos.

Lajpcig je drugi na tabeli prvenstva sa 20 osvojenih bodova, dok se ekipa Arminije nalazi na pretposljednjem mjestu Bundeslige sa četiri boda.

U preostale dvije utakmice viđena su dva neriješena rezultata, Union Berlin i Ajntraht iz Frankfurta odigrali su 3:3, dok su Augsburg i Frajburg odigrali 1:1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније