Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

01. 12. 2020. 22:29   >>  22:28

U OKVIRU ISTRAGE

Policija pretražila kuću i ordinaciju Maradonine psihijatrice

U okviru istrage pokrenute kako bi se istražilo da li je bilo nemara u smrti legendarnog fudbalera Diega Armanda Maradone, pretraženi su dom i ordinacija psihijatrice Ogustine Kosačov.

Kosačov je bila među ljekarima legendarnog fudbalera među kojima je i Leopoldo Luke, čiji dom i ordinacija su jučer pretreseni.

Argentinski istražitelji bave se Lukeom kako bi otkrili je li u ovom slučaju došlo do ljekarskog nemara koji bi se mogao okarakterizirati kao ubistvo iz nehata.

Istražitelji su uzeli izjave od Maradoninih rođaka, saopšteno je ranije iz kancelarije tužitelja San Isidora, koji nadgleda istragu zbog medicinske njege koju je Maradona primio prije smrti. Dodali su da istražitelji žele sačuvati njegov medicinski karton.

Maradona je sahranjen u četvrtak tokom privatne ceremonije kojoj je prisustvovalo 20-ak osoba.

Jedan od najboljih fudbalera na svijetu svih vremena je preminuo od srčanog udara u svom domu kod Buenos Ajresa gdje se oporavljao od operacije mozga 3. novembra. Maradona je dugo vremena imao više zdravstvenih problema od kojih su neki uzrokovani korištenjem droge i alkohola.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније