Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

02. 12. 2020. 20:42 >> 20:41

SA 600 EURA

Mesi kažnjen zbog skidanja dresa u čast Maradone

Fudbaler Barselone Lionel Mesi kažnjen je sa 600 eura jer je tokom utakmice skinuo dres kako bi odao počast Dijegu Maradoni, saopštio je danas Fudbalski savez Španije.

Komisija za takmičenja saveza kaznila je argentinskog igrača zbog njegovog postupka, nakon što je u nedjelju postigao pogodak u pobjedi Barselone nad Osasunom u španskoj ligi sa 4:0.

Nakon postignutog gola, Mesi je skinuo dres Barselone i pokazao je Maradonin dres iz vremena kada je igrao za ekipu Njuels old bojsa.

Poslije utakmice, Mesi je objavio fotografiju svoje počasti uz Maradoninu sliku u istom dresu, ostavivši poruku "Zbogom, Dijego".

Maradona je umro prošle nedjelje u 60. godini od srčanog udara.

Savez je takođe odbio da poništi žuti karton koji je Mesiju pokazan zbog skidanja dresa i kaznio je Barselonu sa 180 eura.

Mesi i klub imaju pravo žalbe na odluke.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније