Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

02. 12. 2020. 22:53 >> 23:10

REMI U DORTMUNDU

PSŽ na krilima Nejmara savladao Junajted, "poker" Žirua u Sevilji

Pari Sen Žermen je slavio protiv Junajteda na"Old Trafordu" 3:1, pa će ta dva tima i Lajpcig ući poravnati u posljednje kolo. Veče je obilježio i Olivije Žiru, koji je postigao sva četiri gola za Čelsi u Sevilji 4:0, dok su Dortmund i Lacio igrali neriješeno 1:1.

PSŽ je najbliži prolazu od sva tri tima, jer u posljednjem kolu igra kući sa Bašakšehirom, dok Lajpcig dočekuje Junajted. „Đavolima“ i bod donosi plasman u nokaut fazu.

PSŽ je poveo golom Nejmara u šestom minutu, da bi Rašford u 32. izjednačio. A onda se za dva minuta sve okrenulo u korist gostiju. Markinjoš je u 69. minutu vratio vođstvo "svecima", a u narednoj akciji je Fred isključen.

Pobjedu je ovjerio Nejmar drugim golom, u nadoknadi vremena.

Olivije Žiru je odigrao simultanku u Sevilji, pa je Čelsi ovjerio prvo mjesto.

Frnacuz je pogađao u 8, 54, 74 i 83. minutu.

Dortmund i Lacio su remizirali 1:1. Domaćin je vodio golom Gereira, remi je potpisao Imobile iz penala. 

U istoj grupi, Briž je bio ubjedljiv protiv Zenita 3:0. Dortmund je prvi sa 10 bodova, Lacio ima bod manje, a Briž je sakupio sedam.

Borusija je osigurala osminu finala Lige šampiona zbog boljeg međusobnog učinka od ekipe Briža.

Barselona i Juventus su bili sigurni protiv Ferencvarosa, odnosno Dinama iz Kijeva. Oba tima slavili su sa identničnih 3:0.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније