Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

05. 12. 2020. 18:15 >> 18:15

ZIDAN SE SPASIO OTKAZA

Real autogolom do vrijedne pobjede u Sevilji

dEkipa Real Madrida pobijedila je SevilJu u Andaluziji u meču 12. kola španske La Lige rezultatom 1:0 i trener "Kraljevskog kluba" Zinedin Zidan koliko-toliko je učvrstio svoju poziciju na klupi.

U prvom poluvremenu je Real bio bolji tim, ali gostujući igrači i pored prilika Krosa i Benzeme nisu uspjeli da dođu u vođstvo. Prvu šansu za Sevilju imao je De Jong u 52. minutu, ali Tuibo Kurtoa mu je odbranio, da bi u 55. minuti Zidanovi igrači došli do vođstva.

Golman Bono postigao je nesretan autogol nakon što mu je lopta ispala iz ruku i završila u vlastitoj mreži, a na kraju je taj gol bio i jedini pogodak na meču i Real Madrid je upisao pobjedu.

Nakon ove pobjede, Real Madrid je na trećoj poziciji sa 20 osvojenih bodova, dok je Sevilja peta sa 16 osvojenih bodova.

U prvom meču dana, fudbaleri Levantea pobijedili su na domaćem terenu ekipu Hetafea sa 3:0.

Ekipa iz Valensije je povela golom Martija Rodžera u petom minutu, a dva minuta kasnije igrač Hetafea Ćema Rodriges je dobio crveni karton zbog prekršaja.

U 17. minutu strijelac drugog gola bio je Dani Gomes, a konačan rezultat postavio je Horhe de Frutos golom u 57. minutu.

Hetafe je u 77. minutu ostao sa devetoricom na terenu, nakon što je Džene Dakoman dobio drugi žuti karton.

Hetafeu je ovo šesta utakmica zaredom bez pobjede u prvenstvu, nakon što su posljednju pobjedu upisali protiv Barselone 17. oktobra, dok je Levante prekinuo niz od osam mečeva bez pobjede.

Na tabeli Hetafe ima 13 bodova i nalazi se na 13. mjestu, a ekipa Levantea ima 11 bodova i zauzima 17. poziciju u ligi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније