Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

10. 12. 2020. 23:07 >> 23:11

LIGA EVROPE

Poznati svi učesnici šesnaestine finala

Večerašnjim utakmicama šestog kola završena je grupna faza Lige Evropa, poslije čega su poznati svi učesnici šesnaestine finala tog takmičenja.

Crvena zvezda je završila kao druga u Grupi L, iza Hofenhajma, i na žrijebu za parove šesnaestine finala biće među nepovlašćenima.

Mogući rivali su pobjednici svih grupa, osim Hofenhajma, kao i četiri od osam bolje plasiranih trećeplasiranih timova iz Lige šampiona.

To su Roma, Arsenal, Bajer Leverkuzen, Rendžers, PSV, Napoli, Lester, Milan, Viljareal, Totenhem i Dinamo Zagreb, kao i Mančester junajted, Klub Briž, Šahtjor i Ajaks.

Pored Zvezde, među nepovlašćenima su Jang Bojs, Molde, Slavija, Benfika, Granada, Real Sosijedad, Braga, Lil, Makabi, Antverpen i Volfsberger, kao i Krasnodar, Salcburg, Dinamo Kijev i Olimpijakos.

Žrijeb za šesnaestinu finala Lige Evropa održaće se u ponedjeljak od 13.00 u Nionu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније