Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

19. 12. 2020. 18:53 >> 18:54

PRIMERA

Remi Barselone i Valensije, Mesi kao Pele

Fudbaleri Barselone i Valensije odigrali su danas neriješeno 2:2, u utakmici 14. kola španske Primere.

Fudbaler Barselone Lionel Mesi postigao je prvi gol za svoj tim i izjednačio rekord po broju postignutih golova za jedan klub, koji je do sada držao legendarni brazilski fudbaler Pele. Pele je za Santos postigao 643 gola, a rekord je bio važeći od 1974. godine.

Valensija je povela golom Muktara Diakabija u 29. minutu, a do kraja prvog poluvremena Barselona je izjednačila golom Mesija koji je prvo promašio penal, a zatim u nastavku akcije je dao gol glavom, u četvrtom minutu nadoknade vremena.

U drugom poluvremenu Barselona je povela golom Ronalda Arahua u 52. minutu meča, dok su popularni "slepi miševi" izjednačili golom Urugvajca Maksimilijana Gomesa u 69. minutu.

Barselona je sada na petom mjestu španskog prvenstva sa 21 bodom, dok je ekipa Valensije na 12. mjestu sa 15 bodova.

Ranije danas Atletiko Madrid je kao domaćin pobijedio Elče sa 2:1 i zadržao prvo mjesto na tabeli.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније