Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

23. 12. 2020. 17:55 >> 17:54

PROPUŠTA 13 UTAKMICA

Tripije suspendovan 10 nedjelja zbog klađenja

Fudbaler Atletiko Madrida Kiran Tripijer suspendovan je danas na 10 nedjelja i kažnjen sa 70.000 funti zbog kršenja pravila o klađenju Fudbalskog saveza Engleske (FA). Kako je saopštio FA, suspenzija odmah stupa na snagu, a odluka o kazni donijeta je poslije istrage nezavisne komisije.

Tripijer je prošlog jula iz Totenhema prešao u Atletiko Madrid, a uoči transfera se kladio na to gdje će nastaviti karijeru.

On je negirao sedam navodnih prekršaja, ali su tokom saslušanja dokazana četiri prekršaja, prenio je BBC.

Prema jednom od pravila, učesnik ne smije da se kladi, direktno ili indirektno, niti da daje instrukcije ili omogućava nekoj osobi da se kladi na rezultat, prolaz, ponašanje ili neki drugi aspekt ili pojavu u vezi sa utakmicom ili takmičenjem ili bilo koje pitanje vezano za fudbal bilo gdje na svijetu, uključujući, na primjer i bez ograničenja, transfere igrača, zapošljavanje trenera, selekciju tima ili disciplinska pitanja.

Takođe i kada učesnik obezbijedi drugoj osobi bilo koju informaciju u vezi sa fudbalom koju je stekao na osnovu svog položaja i koja u to vrijeme nije javno dostupna, učesnik će prekršiti pravilo kada bilo koju od te informacije druga osoba koristi za klađenje ili u vezi sa klađenjem.

Tripijer (30) će propustiti 12 utakmica u Primeri, uključujući i prvu utakmicu osmine finala Lige šampiona protiv Čelsija, 23. februara. On će biti na raspolaganju za veliki madridski derbi 7. marta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније