Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

24. 12. 2020. 15:29 >> 15:41

"ARGENTINAC OSTAJE U BARSI"

Kuman: Mesi uživa u klubu

Trener Barselone Ronald Kuman odbacio je danas sumnje o odlasku Lionela Mesija i rekao da argentinski fudbaler svakodnevno uživa u klubu. Mesi je na kraju prošle sezone tražio da ode iz kluba, ali mu uprava to nije dozvolila, pa je jedan od najboljih u istoriji fudbala ostao u Barseloni.

Mesi je ove nedjelje sa 644 golova postao rekorder po broju postignutih pogodaka za jedan klub. Iza njega ostao je slavni Pele koji je postigao 643 gola za Santos.

"Mesi svakodnevno uživa i intenzivno je angažovan u Barseloni. U principu, kao i svaki igrač, kada je spreman da igra i ako je dobro, onda će da igra. Naravno, Leo je sada i stariji, ali je i dalje igrač koji mnogo voli da bude ovdje, a povrh svega da pobjeđuje", rekao je Kuman, prenijela je Marka.

"Razgovaram sa mojim igračima, sa Leom i o mnogim stvarima pošto je on i kapiten, postoje pravila i razgovaramo o svačemu, a ne samo o utakmici. To je svakodnevni posao trenera koji komunicira sa svojim igračima", dodao je holandski stručnjak.

Mesi je u 749 utakmica za Barselonu postigao 644 gola.

Sa Barselonom je osvojio 10 šampionskih titula u Primeri, šest trofeja u Kupu kralja, četiri Lige šampiona, po tri svjetska klupska prvenstva i Super kupa Evrope i sedam trofeja Super kupa Španije.

Osvojio je brojna individualna priznanja, među kojima i šest puta Zlatnu loptu za najboljeg fudbalera svijeta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније