Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

24. 12. 2020. 22:15   >>  22:15

NIŠTA OD REALA I BARSE

Klop odbacio spekulacije o odlasku Salaha

Trener Liverpula Jirgen Klop odbacio je danas spekulacije o odlasku fudbalera Mohameda Salaha iz kluba. Salah je prošlog vikenda u intervjuu za španski AS pohvalno govorio i Real Madridu i Barseloni, poslije čega su se pojavile spekulacije o njegovoj budućnosti na Enfildu.

Ugovor 28-godišnjeg egipatskog napadača sa Liverpulom ističe za dvije i po godine.

"Mi nikada ne pričamo (o ugovorima). Mo je u dobrom raspoloženju i formi i to je najvažnija stvar. Mogli ste ga danas vidjeti kako se mnogo smije. Vama je lijepo da pišete ostale stvari, ali zaista nema ništa (da se kaže)", rekao je Klop, prenio je Skaj.

Salah je ove sezone postigao 13 golova u 13 utakmica u Premijer ligi.

Liverpul je neporažen u posljednjih sedam utakmica u svim takmičenjima, a poslije pobjede nad Kristal Palasom od 7:0 prošle subote, na prvom mjestu na tabeli ima četiri boda više od drugoplasiranog Lestera. "Crveni" su treću godinu uzastopno prvi na tabeli uoči praznika.

U narednih devet dana Liverpul će igrati protiv Vest Bromviča, Njukasla i Sautemptona, a Klop želi da ekipa zadrži visoki standard.

"To je najbolja pozicija na kojoj možete biti u ovom trenutku. Prije dvije godine kada nismo osvojili titulu, a bili smo na vrhu, to nije bilo zbog nedostatka fokusa, već zbog kvaliteta protivnika. Taj kvalitet je i dalje tamo", naveo je Klop.

Novi trener Vest Bromviča Sem Alardajs posljednji je trener ekipe koja je pobijedila na Enfildu, u aprilu 2017. godine kada je predvodio Kristal Palas (2:1).

"Naravno to je nezgodno. Analizirali smo jutros, to je mješavina Evertona kada je Sem bio tamo u posljednjem meču i njegove prve utakmice protiv Aston Vile. Očekujem teškog protivnika. Uvijek je teško protiv ekipa Sema Alardajsa. Oni su dobro organizovani, ne prave mnogo galame oko posjeda i u njihovoj situaciji, ući će u pravu borbu", naveo je njemački trener.

"Sem je specijalista za organizaciju ekipa za ovaj tip borbe. Očekujemo tešku utakmicu", dodao je Klop.

Utakmica protiv Vest Bromviča na programu je 27. decembra na Enfildu. Klop je rekao da se nada da će se Džejms Milner i Džerdan Šaćiri oporaviti za taj duel, ali je dodao da Tijago Alkantara nije spreman.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније