Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

25. 12. 2020. 17:44   >>  17:42

GEST ZA PRIMJER

FK Budućnost: Humanitarna pomoć od 10.000, u čast Miljana i Marka

Fudbalski klub Budućnost uplatio je 10.000 eura kao pomoć JU Zavod Komanski most, Dječijoj bolnici u Podgorici, JU Resurni centar za djecu i mlade i Resurnom centru za obrazovanje i osposobljavanje 1. jun, saopšteno je iz kluba.

Na sve četiri adrese je uplaćena cifra od po 2.500 eura, u čast prerano preminulih navijača Miljana Bobičića i Marka Lazarevića.

"Budućnost na ovaj način želi da sačuva od zaborava navijače pred kojima je bio život, ali je nažalost izgubljen u teškoj saobraćajnoj nesreći 15. decembra 2019. godine kada su naši vječni Šoma i Bobi namjerili da gledaju svoje 'plave šampione' na utakmici Grbalj - Budućnost u Radanovićima. Taj crni 15. decembar će nas zauvijek boljeti, ali takođe znamo da ni negdje gore Marko i Miljan ne odustaju od svoje najveće ljubavi - Budućnosti", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније