Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

26. 12. 2020. 23:21   >>  23:25

POHVALIO BIVŠE TRENERE

Mesi: Gvardiola i Enrike - dvojica najboljih

Fudbaler Barselone Lionel Mesi pohvalio je svog bivšeg trenera Pepa Gvardiolu, u sred spekulacija da će ponovo sarađivati sa njim u Mančester sitiju.

Mesi je tokom ljeta tražio da napusti klub, uprava mu to nije dozvolila i pozvala se na klauzulu u ugovoru, pa je Argentinac ostao na Kamp Nou pošto je želio da izbjegne odlazak na sud.

"Pep ima nešto posebno. On učini da stvari vidiš na jedan način, kako se priprema za utakmice, defanzivu, kako da napadaš... On tačno kaže kakva će biti utakmica, kako moraš da napadaš da bi pobijedio", rekao je Mesi u intervjuu za špansku televiziju LaSeksta.

"Imao sam sreće da treniram pod Gvardiolom i Luisom Enrikeom, dvojicom najboljih. Uz njih sam sazrio fizički i psihički, a takođe naučili su me i taktici", dodao je jedan od najboljih fudbalera svijeta, prenio je Eurosport.

Gvardiola je bio Mesijev trener u Barseloni od 2008. do 2012. godine i za to vrijeme su osvojili 14 trofeja. Španski trener je od 2013. do 2016. godine radio u Bajernu iz Minhena, a zatim je preuzeo Mančester siti.

Enrike je bio trener od 2014. do 2017. godine, a za to vrijeme Barselona je osvojila devet trofeja.

Upitan o trenutnoj situaciji u Barseloni, Mesi je rekao da je sada dobro.

"Istina je da je bilo vrlo loše tokom ljeta. To je došlo od ranije. Šta se desilo prije ljeta, način na koji se sezona završila... To sam pomalo vukao na početku sezone, ali sada sam dobro. Ozbiljno se borim za sve što je pred nama. Uzbuđen sam. Znam da klub prolazi kroz težak period, na nivou samog kluba i ekipe i sve oko Barselone je teško, ali radujem se izazovima", naveo je Mesi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније