Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

28. 12. 2020. 21:20 >> 21:23
3

ZATEČEN ODLUKOM FSCG

Hadžibegić: Čekam da mi se jave ljudi iz Saveza

Faruka Hadžibegića je zatekla odluka FSCG da mu se ne produži ugovor. On je istakao da je iz medija saznao da je Crna Gora dobila novog selektora.

Izvršni odbor naše Kuće fudbala imenovao je danas Miodraga Radulovića za selektora "sokola".

"Vidio sam u medijima da je Crna Gora dobila novog selektora. Ne sumnjam da je to tako, ali sve vrijeme dok sam vodio crnogorsku selekciju trudio sam se da budem korektan, profesionalan, ozbiljan… Tako će biti i sada. Neću ništa komentarisati dok me ne zovne Dejo ili Momir da mi nešto kažu. Razumite me", rekao je Hadžibegić za Arenu.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније