Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

29. 12. 2020. 11:48 >> 11:48

ČEKA SE POTVRDA ZA POKETINA

Pari Sen Žermen potvrdio da je otpustio trenera Tuhela

Fudbalski klub Pari Sen Žermen potvrdio je danas da je otpustio trenera Tomasa Tuhela.

Mediji su prethodnih dana spekulisali da je Tuhel dobio otkaz i da će ga na klupi pariske ekipe zamijeniti Maurisio Poketino, a uprava Pari Sen Žermena nije danas saopštila ko će biti novi trener.

"Želim da zahvalim Tomasu Tuhelu i njegovim saradnicima na svemu što su donijeli u klub. Tomas je unio mnogo energije i strasti u svoj posao i biće upamćen po lijepim stvarima koje smo zajedno postigli", naveo je predsjednik Pari Sen Žermena Naser Al-Kelaifi.

Tuhel je u maju 2018. godine preuzeo Pari Sen Žermen sa kojim je osvojio šest trofeja. Prošle sezone tim je igrao u finalu Lige šampiona, u kome je izgubio od Bajerna iz Minhena sa 0:1.

Mediji su navodili da će Tuhela na klupi Parižana naslijediti Maurisio POketino, bivši menadžer Totenhema.

Poslije 17 kola u prvenstvu, pariski klub ima četiri poraza i treći je na tabeli sa bodom zaostatka za Lionom i Lilom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније