Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

01. 01. 2021. 13:08 >> 13:08

POŠTOVAO EPIDEMIOLOŠKE MJERE

Nejmar ismijao glasine u vezi novogodišnje zabave

Fudbaler Pari Sen Žeremena Nejmar ismijao je glasine o novogodišnjoj zabavi sa 500 zvanica, tako što je na društvenim mrežama objavio video snimak "jednostavne porodične večere i nekolicine prijatelja".

Svjetski mediji su ove nedjelje naveli da će Nejmar za doček Nove godine organizovati zabavu za 500 gostiju u luksuznoj vili u blizini Rio de Žaneira, zbog čega su ga kritikovali u rodnom Brazilu ali i u inostranstvu, zbog rizika od širenja korona virusa.

Nekoliko sati prije ponoći, Nejmar je na Instagramu pokazao kako planira da dočeka 2021. godinu, uz odabrano društvo. Napadač je objavio video snimak na kome se vidi veliki trpezarijski sto prekriven bijelim cvijećem, sa oko 40 ljudi, a između svakog gosta bila je prazna stolica.

"Divna dekoracija za jednostavnu, malu večeru kod kuće, uz poštovanje distance", rekao je Nejmar uz osmjeh i dodao: "Ovdje nema 500 ljudi, u redu".

"Fizička distanca, test za svakoga", dodao je on.

Nejmar se do tada nije oglašavao o glasinama, zbog kojih je državni tužilac Rio de Žaneira pokrenuo istragu, prenio je sajt G1.

Brazil je teško pogođen pandemijom korona virusa, od čijih je posljedica umrlo gotovo 195.000 ljudi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније