Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

02. 01. 2021. 14:17   >>  14:24

HOĆE DA NAPUSTI REAL

Ramos ne pristaje na smanjenje plate

Kapiten Reala Serhio Ramos nije spreman da odstupi od svojih zahtjeva, tako je da produžetak ugovora sa prvakom Španije i dalje vrlo neizvestan.

Španski mediji prenose da iskusni defanzivac nije spreman da prihvati umanjenje plate, kako zahtijeva uprava kluba, pa je i odlazak sve realnija opcija.

Čelnici kluba iz Madrida žele da drastično smanje budžet za plate, a Ramosovih 13 miliona eura godišnje su velika prepreka na tom putu.

Iako su predsjednik Florentino Peres i saradnici očekivali da će Ramos, prihvatanjem da mu se smanji plata dati primjer ostalima, tako nešto se nije dogodilo.

Sve podsjeća na period kada je to zahtijevano i od Kristijana Ronalda, koji nije pristao na slične uslove, pa je otišao iz Reala poslije prve prihvatljive ponude i sada je u Juventusu.

Ramos je svjestan da bi na kraju karijere mogao da dobije jak ugovor gdje god da ode, posebno ako odluči da igra u MLS ili u Kini.

S druge strane, Real u nastavku u La Ligi od 21 čas dočekuje Seltu, ali Ramosa neće biti u timu ni na ovoj utakmici, jer prethodnih dana nije trenirao.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније