Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

B92

17. 01. 2021. 19:31   >>  19:32

ALISON SPAŠAVAO LIVERPUL

Bez pobjednika u velikom engleskom derbiju

Fudbaleri Liverpula i Mančester junajteda odigrali su bez golova na Enfildu u najvećem engleskom derbiju u okviru 19. kola Premijer lige.

Ono što smo očekivali, spektakl i atomski fudbal – nijesmo dobili.

Samo veliku i šahovsku borbu iz koje niko nije izašao kao pobjednik, pa su tako "crveni đavoli" ostali lideri na tabeli engleskog prvenstva sa tri boda više u odnosu na aktuelnog šampiona, ali i dva na Lester. Prema svemu viđenom, vjerovatno najrealniji ishod.

Liverpul je bio bolji rival u prvom poluvremenu, kada se Roberto Firmino obrukao u nekoliko navrata, prije nego što smo u nastavku gledali uspavanku sve do 15 minuta prije kraja.

Tada je Alison Beker odbranio dva zicera gostima sa Old Traforda i spasao svoj tim.

Prvo je Brunu Fernandešu odbranio sa samo šest metara od gola, a ubrzo potom i Polu Pogbu sa iste udaljine, ali desne strane.

Tako je izrastao u junaka, može se reći, dosadnog najvećeg derbija Engleske.

Iako je najavljivan u velikoj mjeri kao jedan od najbitnijih posljednjih godina. Možda je baš to sputalo igrače dva tima da pokažu sve što znaju...

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније